Professzionális szerszám- és alkatrészgyártás

Bemutatkozás

A Rév-Bíró-Vart Metal Zrt. a Rév Group legfiatalabb tagja, mégis rengeteg tapasztalat, tudás és technológia van a birtokában.

2022-ben került a cégcsoport tulajdonába két méltán híres fémmegmunkáló cég, a Vart-Speciál Kft. és a Bíró Kft. Míg a Bíró Kft. autóipari beszállítóként, valamint a szerszámgyártás és-tervezés területén rendelkezik több évtizedes tapasztalattal, addig a Vart-Speciál Kft.állványkerekek, lemezalkatrészek gyártásával, összeszerelésével szerzett magának hírnevet. A közös tulajdonosi struktúra első lépéseként a két vállalat Rév-Bíró-Vart Metal Zrt. néven, immáron egy cégként folytatja tevékenységét, kiegészítve a Rév család évtizedekre visszanyúló, acélipar területen szerzett tapasztalatával. Ezen tényezők találkozásával és az egybeolvadással olyan lehetőségek nyíltak meg, amilyenekre korábban külön-külön egyik cégnek sem volt lehetősége. A névbeli összeolvadást a telephelyek összeköltöztetése követte, létrehozva ezáltal egy minden eddiginél komolyabb technológiai, műszaki és gyártási bázist.

A tulajdonosi kör feltett szándéka, hogy az új cég – a család korábbi filozófiáját követve – megerősítse jelenlegi partnerkapcsolatait, és lehetőség szerint tovább bővítse a gyártott termékek körét. További hosszútávú partneri együttműködések kiépítése is stratégiánk része, akárcsak a szerszámgyártás és -tervezés, valamint a kerékgyártás iparágak további fejlesztése.

Reményeink szerint az új vállalat is képes lesz olyan sikereket elérni, mint a korábban a Rév család által irányított Rév és Társai Nemesacél Kft. (mai nevén Stappert Magyarország), az FF Fémfeldolgozó Zrt., valamint a Rév és Társai Gázipari Kft., akik Magyarország egyik legnagyobb gázpalack értékesítő és karbantartó vállalata.

Filozófia:

A cégcsoport alapjai a tradícióra, megbízhatóságra és átláthatóságra épülnek. Ezeket jól tükrözi, hogy a csoport minden vállalata évtizedek óta működik együtt ugyanazokkal a partnerekkel, és a vállalatokon belül a kollégák jelentős része is évtizedek óta dolgozik velünk. Ezen stabil alap miatt jöhetett létre egy olyan közös tudásbázis, amire a fejlődést, és a technológiai fejlesztéseket is építeni lehet. Ismerjük és odafigyelünk a partnereinkre, igényeikre és a problémáikra, és a több évtizedes tapasztalatnak, közös munkának köszönhetően könnyebben, gyorsabban és költséghatékonyan tudjuk megtalálni a megoldást. Azt mondják, a legjobb referencia maga a vevő (mi jobban szeretjük a partner kifejezést). Kompetencia és hitelesség nélkül ezek a közösen végigdolgozott évtizedek nem vezettek volna sikerre. Köszönjük jelenlegi partnereink és kollégáink támogatását és munkáját. Ezen a megkezdett úton haladunk tovább, különös figyelmet fordítva a jövő generációnak is lehetőséget biztosító egyre nagyobb fenntarthatóságra.

Menedzsment

Keressen bennünket közvetlenül!

RÉV Mátyás

Ügyvezető igazgató

Vezetéknév keresztnév

beosztás

Vezetéknév keresztnév

beosztás